Как Да Постигнеш… Всичко! - Хвани Честотата

Как Да Постигнеш… Всичко!

Въпреки, че имаме достъп до изключително много информация, голяма част от нас все още се затрудняват да си създадат живота, за който мечтаят. Той продължава да им се изплъзва...

More...

Често или не знаем точно какво да направим, или това, което си мислим, че е необходимо, ни коства твърде много усилия. В същото време виждаме хора, които постигат всичко, което искаме и въобще не изглеждат преуморени  от работа.

Как е възможно?

Процесът на съзнателно създаване на предпочитана реалност винаги е бил невероятно прост и очевиден.

Състоянието на съзнанието ни е нещото, което определя нашите чувства, мисли, гледни точки, идеи, импулси, решения, действия и разбра се, преживявания. Казано най-просто, променяйки това, което се случва отвътре, променяме това, което се случва отвън.

Ако сравним живота си с радио или телевизионна програма, то ние непрекъснато сме настроени на някаква честота,  която определя предаването. Няма как да чуем предаването на 106 фм, ако сме настроени на 98 фм.

По същия начин, например, няма как да преживеем изобилие, ако в нас е активна честотата на недостиг. Преди всичко е необходимо да минем на вълната на желанието си, защото само тогава можем интуитивно да разпознаем точните възможности и да получим точните идеи, така че да си създадем преживяванията, които винаги сме искали. В противен случай, каквото и да правим, просто нямаме достъп до тях.

Как нещата се случват на практика? Ако например искаме изобилие, най-важното нещо е да намерим неговата есенция. Какво е да преживяваш абсолютно изобилие?

Представи си любимия си плод и как отиваш до дърво, което е толкова отрупано с него, че пълниш кошниците, джобовете, вземаш толкова, колкото ти е необходимо и когато погледнеш към дървото дори не си личи, че е докоснато, защото реколтата е толкова изобилна. 

По същия начин си представи какво е чувството да преживяваш такова изобилие във всички аспекти на живота си, какво е всички твои нужди да бъдат задоволени. Номерът е да усетиш безгрижността, свободата, спокойствието, които са характерни за изобилието. 

Ако държиш тази есенция в себе си, то живота ти задължително ще се нареди така, че да ти предостави всичко, което ти е необходимо. То понякога ще дойде под формата на пари, друг път ще бъде съвпадение, услуга или подарък който някой ти прави. Формата няма значение. Важна е честотата. Ако останеш на нея, това което искаш започва да се разгръща.

Първо ти хрумва идея, в която се усеща същата есенция. Започваш да действаш по нея. Тя започва да еволюира, да се променя, да приема формата, която има нужда да приеме. Продължаваш да стоиш на честотата и попадаш там където е необходимо, за да забележиш нещо и ти хрумва как да го използваш по най-добрия начин. Усещаш вдъхновение. Сега ще направя това така, по този начин, ще се обадя там, ще кажа това... Имаш огромно желание да действаш. Мотивацията извира от теб. Ежедневието става вълнуващо. Получават се съвпадения, които потвърждават, че се намираш на прав път. Интуицията ти работи на пълни обороти за проявяването на това, което искаш. Всяка следваща крачка ясно се разкрива, стига да държиш вътрешното състояние. 

Ако изпаднеш от него, процесът спира. Губиш връзка с GPS-а и изпускаш пътеката на най-ниско съпротивление. Става ти трудно, мотивацията изчезва, въодушевлението угасва. Да продължаваш да действаш от това състояние е безсмислено, защото колкото и упоритост и дисциплина да влагаш, действията ти не са точни и все повече те отдалечават от това, което искаш. В такива случаи е необходимо приоритет номер 1 да бъде да се върнеш обратно на желаната честота, за да намериш пътеката отново.

Тези, които постигат това, което искат не са нищо повече от останалите. Те просто стоят на вълната на желанието си през по-голямата част от времето и така му дават възможност да се реализира.

Ето защо е много по практично, не толкова да мислим кое как да направим, а по-скоро непрекъснато да следим на каква честота сме настроени и да правим корекции в нея когато е необходимо. Тогава идеите ни намират сами, изпитваме въодушевление и действията ни стават в пъти по-ефективни.

На каква честота си в момента?
Follow

За автора

Колекционирам кактуси и ударни музикални инструменти. Често ми казват, че имам заразителен смях. Никога не се разделям с електронния си четец. Обожавам да разпердушинвам загадъчни метафизични и психологически принципи вечер, на чаша вино. В сърцевината си, те винаги се оказват толкова елементарни, че е престъпление да не ги използваш.

>

Хей, свали си аудио записа "Предизвикани Случайности", ако искаш да ахнеш от съвпадения и свежи идеи!